Schildersbedrijf Den Haag

Wilt u een erkend schildersbedrijf uit Den Haag inschakelen voor een schilderklus? Schildersbedrijf De Groot bedient de gehele provincie Zuid-Holland en zorgt graag voor de perfecte invulling van uw wensen. Wij zijn een erkend schildersbedrijf hetgeen betekent dat wij:

  • uitsluitend werken met kwaliteitsproducten;
  • werken met vak geschoold personeel;
  • u garantie geven op het uitgevoerde werk;
  • service en kwaliteit bieden.

Naast al deze voordelen kunt u bij Schildersbedrijf De Groot ook extra diensten afnemen zoals het laten verrichten van klein timmerwerk, het behangen van uw muren of het verzorgen van stukwerk. U hoeft dus bij uw kleine of grote verbouwing in Den Haag niet om te zien naar meerdere partijen voor behangen, stuken of herstellen van houtwerk.

schildersbedrijf Den Haag

schildersbedrijf Den Haag

Schilderwerk buitenzijde pand

Is de buitenzijde van uw pand in Den Haag toe aan een opknapbeurt dan is Schildersbedrijf De Groot u daarbij graag van dienst. Wij kunnen het houtwerk nalopen op gebreken en bijvoorbeeld houtrot repareren. Dit komt de levensduur van houtwerk zoals kozijnen ten goede en u bespaart hiermee op termijn aanzienlijk op hoge kosten voor vervanging van het houtwerk. Wij adviseren u over alle facetten van het buitenschilderwerk en helpen u bij het kiezen van de juiste kleuren en materialen. Schildersbedrijf De Groot voert uw opdracht volledig naar wens uit en wij komen gemaakte afspraken na.

Schilderwerk binnenzijde pand

Ook de binnenzijde van uw pand in Den Haag kunnen de schilders van Schildersbedrijf De Groot op professionele wijze voor u schilderen. Naast schilderwerk sauzen wij ook muren, witten wij plafonds en u kunt bij ons ook terecht voor spuitwerk. Met spuitwerk bent u zeker van een bijzonder egaal en strak resultaat. Moeilijke klussen gaan we niet uit de weg: trappen en trappengat en schilderen op grote hoogte. Wij zijn zowel particulieren als bedrijven en instellingen in en om Den Haag van dienst. Geen klus is ons te groot of te klein, en Schildersbedrijf De Groot biedt voor elke klus uitgebreide service.