Bedrijfsuitje escape room Nijmegen

Op zoek naar een bedrijfsuitje in Nijmegen, bezoek dan onze escape room!

Wij zijn Xcape Logix, jouw adres als je opzoek bent naar de leukste escape room in de regio Nijmegen. Moet je binnenkort een bedrijfsuitje in Nijmegen organiseren en vind je het lastig om iets origineels te kiezen? Of wil je iets extra’s toevoegen naast de borrel met het hele bedrijf? Kijk dan eens verder op onze website. Wij verzorgen vele arrangementen die jou en je collega’s een onvergetelijke avond bezorgen in onze escape room in Nijmegen.

Escape room Nijmegen

Over escape room Nijmegen

In onze escape room wordt je maar liefst zestig minuten opgesloten in een kamer met een willekeurig thema. Je hebt de keuze uit 3 verschillende thema’s die stuk voor stuk een uitdaging zijn voor jou en je team. Het is de bedoeling dat jij en je team proberen te ontsnappen binnen de gegeven tijd. Zodra jullie worden opgesloten in de kamer moeten jullie op zoek naar de sleutel waarmee de deur kan worden geopend. Om de sleutel te vinden moeten jullie verschillende aanwijzingen opvolgen waardoor jullie kunnen ontsnappen. Ook zijn er raadsels, deze moeten worden opgelost om verder te kunnen in het spel. De raadsels en aanwijzingen dienen gezamenlijk te worden opgelost, want deze zijn niet gemakkelijk. Als je goed samenwerkt en gebruik maakt van elkaars kwaliteiten is de kans groot dat jullie binnen de tijd de sleutel vinden. Mochten jullie de sleutel niet vinden na zestig minuten dan maken wij uiteraard de deur voor jullie open.

Spanning, adrenaline en plezier in escape room Nijmegen

Een uitje naar de escape room van Xcape Logix in Nijmegen is zeer spannend, zorgt voor adrenaline maar jullie beleven er uiteraard ook veel plezier aan! Vooral de tijdsdruk neemt de nodige spanning en adrenaline met zich mee. Ideaal voor een bedrijfsuitje, maar natuurlijk ook voor een dagje uit samen met vrienden of familie. Als je nog nooit in een escape room bent geweest is het een leuke nieuwe ervaring, door de verschillende thema’s is het ook leuk om nog eens te herhalen. Willen jullie nog iets extra’s doen na de escape room in Nijmegen? Dan kunnen jullie er ook voor kiezen om na te praten over jullie ervaringen en over de verschillende puzzels met het genot van een drankje en een hapje na afloop. Ook verzorgen wij 3-gangen diners wat jullie bedrijfsuitje of dagje uit compleet maakt. Dit hebben jullie dan ook zeker verdiend na alle inspanning tijdens het ontsnappen.