Autostalling Den Haag

Luxe autostalling in Den Haag

Zoekt u een plek om uw luxeauto vellig en vertrouwd te stallen tijdens uw afwezigheid? Carstorage&Go, de autostalling Den Haag biedt alle faciliteiten voor uw cabrio, oldtimer of andere luxe wagens. De moderne autostalling van Carstorage & Go bevindt zich op een zeer goed bereikbare locatie, vlakbij zowel de A4 als de A12 en A13. Uw auto stallen op een veilige locatie, voorzien van toezicht en met veel extra mogelijkheden op het gebied van service. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Uw auto in vertrouwde handen

Autostalling Carstorage&Go is meer dan een autostalling alleen: wij zorgen ook voor uw auto. In de periode dat uw auto bij ons staat geparkeerd is uw wagen in veilige en zorgzame handen. Om de lak te beschermen en ervoor te zorgen dat uw auto stofvrij blijft wordt elke auto afgedekt met een speciale hoes. In de autostalling zelf is klimaatbeheersing en dat betekent dat de temperatuur stabiel is en de luchtkwaliteit is gewaarborgd. Om schade door verlies van olie te voorkomen wordt onder elke auto altijd uit voorzorg aan bak geplaatst.

autostalling den haag

Veiligheid voorop

De veiligheid voor uw auto is bij Carstorage&Go in Den Haag 100% gegarandeerd. Er is een uitgebreid systeem aangelegd om uw auto optimaal te beveiligen. Dit beveiligingssysteem bestaat uit camera- en elektronisch toezicht en uit dagelijks toezicht door onze medewerkers: 24 uur per dag en 7 uur per week. Ook in het weekend en tijdens de feestdagen. Carstorage&Go is het perfecte adres voor auto stallen in de regio Den Haag. De ruime parkeerplaatsen bieden ook plaats een brede of langere auto’s. Er zijn stallingsplaatsen beschikbaar van verschillende afmetingen.

Zomer, winter en vakantie autostalling

Uw auto kan bij Carstorage&Go zowel voor kortere of langere tijd worden geparkeerd. Tijdens een vakantie naar het buitenland bijvoorbeeld, tijdens een zakenreis, tijdens de zomer of de winter of zelfs voor meerdere jaren. Wilt u uw auto tussentijds ophalen voor een ritje of voor een langere periode dan is dat geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat uw wagen klaar staat en rijklaar is. Met behulp van een accudruppellader voorkomen wij dat u wordt geconfronteerd met een lege accu juist op het moment dat u de wagen wilt gebruiken. Wilt u meer informatie over auto stallen, de mogelijkheden en tarieven neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren en informeren u graag vrijblijvend.